Home Integritet

Integritet

Vi på GamblingPsychology.co.uk tar våra användares integritet på största allvar. Vi har skrivit en integritetspolicy för att förklara vilka data vi kan samla in från dig och vad de används till. Genom att använda vår webbsida godkänner du villkoren som anges nedan.

Din information

Vi kan komma att samla in information från dig när du använder denna hemsida. Detta inkluderar:

  • Personlig information – Om du fyller i kontaktformuläret på den här hemsidan kommer du att ombes att uppge en del personliga uppgifter (namn och e-postadress). Dessa används endast om du vill att vi kontaktar dig. När de har använts raderas från vår databas. Vi säljer eller hyr aldrig ut personlig information.
  • Annan information – Vi samlar även in information som inte är personligen identifierbar; såsom din dators operativsystem, detaljer om webbläsare, skärmupplösning, tid tillbringad på sidor, etc. Detta används endast för att skräddarsy hemsidan för våra användare och ge dig en bättre upplevelse. Återigen säljer eller hyr vi inte ut denna information.

Tredjepartshemsidor

Vi kan komma att dela viss icke-personligen identifierbar information med tredje part, t.ex. Google, för att visa anpassade annonser på vår sida. Detta sker vanligen i form av cookies som du kan avaktivera när som helst i din webbläsare. Vi inkluderar även länkar till tredjepartshemsidor på vår egen sida, vi är emellertid inte ansvariga för eventuella problem som kan uppkomma genom att använda dessa sidor eller deras innehåll. Vänligen läs igenom deras integritetspolicies och villkor först.

Uppdateringar av vår policy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy när vi finner lämpligt utan föregående meddelande till användarna. Du bör komma tillbaka ofta för att kontrollera om ny villkor har tillkommit.

Denna sida blev senast uppdaterad den 18 maj 2016 för att inkludera information om tredjepartshemsidor.

Vänligen läs även vår disclaimer innan du använder denna hemsida.